Sanitair

Sanitair is een breed begrip. Alles wat u in uw huis vindt in de badkamer, toilet en douche met als doel: de verzorging van het lichaam, valt onder sanitair. Van waterleiding en waterkraan tot afvoer en riool en alles wat hier tussen zit. Wilt u uw badkamer verbouwen of u bent op zoek naar een nieuw toilet? Met de nieuwste technieken en leidingsystemen zorgen wij dat u een sanitaire voorziening krijgt die gedegen en betrouwbaar is. Wastafels, bad, douche, toilet, boiler, cooker en kranen, het zijn voorzieningen die voorkomen in een grote of kleine klus. In beide gevallen staan wij voor u klaar. Bij de installatie is advies in legionellapreventie voor ons een belangrijk aandachtspunt.

Bent u op zoek naar geschikt sanitair dat niet alleen functioneel in uw huis past maar ook een sieraad voor het oog is? Wij adviseren u graag om het sanitair voor u te vinden dat past bij u en uw woning. Wij onderhouden uitstekende contacten met diverse leveranciers en kunnen u desgewenst doorverwijzen. Wij verzorgen de levering, de installatie en het onderhoud. Natuurlijk hoeft u niet op zoek naar een tegelzetter, een elektricien of een timmerman. Via ons uitgebreid netwerk kunnen wij zorgen voor de vakman die perfect werk aflevert. Een adviesgesprek en wij regelen verder alles voor u.

Bel ons bij storingen en schade

Problemen aan uw sanitair komen altijd op een verkeerd moment. U merkt namelijk pas dat er storing is op het moment dat u gebruik wilt maken van de voorziening. U wilt dan uiteraard niet te lang wachten op hulp. Bel ons daarom bij storingen. Dan gaan wij zorgen dat u zo snel mogelijk weer gebruik kunt maken van uw sanitaire voorzieningen.

Wij adviseren u graag over de installatie en levering van uw sanitair. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Wegens vakantie zijn wij van 22-07 t/m 18-08 gesloten

X