Gas

 

De gasinstallatie is een belangrijk onderdeel van uw woning of bedrijfspand. In het belang van uw veiligheid (en dat van uw medebewoners) moet u uw installatie regelmatig laten keuren en onderhouden. Een goed onderhoud zorgt bovendien voor een optimaal rendement. Wij verzorgen de aanleg, uitbreiding en het onderhoud van gasinstallaties ten behoeve van de Centrale Verwarmingsinstallaties, warmwatervoorzieningen, centrale-, lokale- en heteluchtverwarming en keukenaansluitingen. Alle materialen die wij gebruiken zijn volgens NEN-normen afgegeven en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Alle werkzaamheden worden volgens de voorschriften uitgevoerd en gecontroleerd op dichtheid. Deskundigheid en service zijn voor ons vanzelfsprekend. Hierdoor creëer je namelijk veiligheid.

 

Cv-installaties

Een goed geïnstalleerde verwarming zorgt ervoor dat u zich comfortabel voelt in uw eigen vertrouwde huiselijke omgeving. Dat is tijdens de koude maanden een welkome luxe die u uzelf moet gunnen. Wij installeren in uw huis een op maat gemaakt verwarmingssysteem. Ook voor aanpassing of vervanging van uw installatie hebben wij voor u de juiste oplossing met het accent op energie-efficiency .

Bel ons bij storingen

Problemen aan uw Cv-installatie komen altijd op een verkeerd moment. U merkt namelijk pas dat er storing is op het moment dat u gebruik wilt maken van de voorziening. U wilt dan uiteraard niet te lang wachten op hulp. Bel ons daarom bij storingen. Dan gaan wij zorgen dat u zo snel mogelijk weer gebruik kunt maken van uw facilitaire voorzieningen.

 

Wij adviseren u graag over de installatie en levering van een Cv-installatie. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.